غذا ها و شیرینی های معروف کرمانشاهی

  • ۱۱:۲۵

کرمانشاه دارای انواع غذاهای بومی و محلی است که انصافا بسیار خوشمزه و زبانزد خاص و عام بوده. اگر روزی گذرتان به کرمانشاه افتاد و از غذاهای خوشمزه ی آن خوردید حتما در منزلتان نیز پخت آن را برای بار دیگر امتحان خواهید کرد.غذاهای کرمانشاهی در همه استانها نیز پخت می شود و از معروفترین غذاهای کرمانشاه می توان خورشت خلال و دنده کباب را نام برد که در بین گردشگران و توریستها جایگاه خاصی دارند و همچنین سیب پلو، کوفته ریزه، آش عباسعلی، ترخینه دست پیچ، چلو گوشت، کوکوی پاغازه و خورشت کنگر نیز از دیگر غذاهای به نام در کرمانشاه می باشند که دستور پخت آن ها را در آشپزخانه نمناک به صورت کامل با نکات و جزئیات گفته ایم.

شیرینی های سنتی کرمانشاه

نان برنجی

نان برنجی های استان کرمانشاه در نوع خود بی نظیر هستند و در سراسر کشور برای همه شناخته شده می باشند و در دورهمی های خانوادگی پذیرایی با نان برنجی صفای خاصی به مجلس می بخشد.

این خوراکی نرم و لطیف علاوه بر کرمانشاه در یزد و قزوین نیز به عنوان سوغاتی تهیه می گردد و از ترکیب کره یا روغن حیوانی ، آرد برنج ، تخم خرفه، تخم گشنیز، گلاب، زعفران، سیاه دانه و شکر تهیه می گردد.

  • ۲۱۵

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی

  • ۱۲:۱۸

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی

سوسیس و کالباس از جمله قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین فست‌فودهای ساخت دست بشر هستند که بسیار پرطرفدار بوده و با توجه به اینکه خیلی ها این فرآوردها را خیلی سالم و استاندارد نمیداند پس تصمیم گرفتیم طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم .
(دستور شماره 1) 
مواد لازم :

گوشت مرغ یا قرمز بدون استخوان 1 کیلو
سیر 3 حبه
زرده ی تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 5/0 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
هل 5/0 قاشق مربا خوری
میخک اندازه ی یک عدس
جوز هندی اندازه ی 2 عدس
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری

( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )

  • ۱۶۵

طرز تهیه کیک پرتقالی حرفه ای

  • ۱۴:۵۸

کیک پرتقال یکی از کیک های خوشمزه و مناسب بخصوص در فصل پاییز و زمستان است . که پرتقال های تازه در بازار فراوان دیده میشود. پرتقال ، دارای ویتامین ث فراوانی است و بدن روزانه به یک حدی از ویتامین ث نیاز دارد که این مقدار را می توانید از خوردن یک پرتقال در روز بدست آورید. در نهایت ما تهیه  کیک پرتقال را به شما پیشنهاد می کنیم .

مواد لازم برای کیک پرتقال

  • آرد :2 و نیم لیوان
  • شکر :1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ :3 عدد
  • بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال :2/3 لیوان
  • روغن :2/3 لیوان
  • نمک :1/8 قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال :مقداری
 

  • ۱۶۲

طرز تهیه سس قارچ خانگی با خامه

  • ۰۹:۳۵

سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا

سس قارچ  مانند بقیه سس ها برای طعم دهی می باشد و عموما برای استیک ، پاستا و ... درست می شود که همراه با این غذاها طعم بسیار لذیذ و باب میل می دهد ،به همین دلیل ما سعی کرده ایم در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما طرز تهیه سس قارچ را بیان کنیم :

 

مواد لازم برای سس قارچ

  • آب گوشت :1 پیمانه
  • آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
  • کره :50 گرم
  • قارچ :250 گرم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

سس قارچ برای استیک و لازانیا

  • ۱۶۹

طرز تهیه شیرینی نان لطیفه ای خوشمزه

  • ۱۱:۳۸

شیرینی نان لطیفه یک شیرینی محبوب و دوست داشتنی است که در اکثر قنادی ها و مغازه هایی که نان های فانتری می پزند پیدا می شود. این شیرینی در دواقعه یک نوع شیرینی تر است و همان طور که از نامش پیداست بسیار ترد و لطیف است.

شیرینی لطیفه دستور پخت راحتی دارد و میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و در پذیرایی عصرانه کنار چایی و یا هرنوع نوشیدنی دیگر خودنمایی کرد.

مواد لازم نان لطیفه

  • آرد :100 گرم ( 3/2 پ )
  • شکر :100 گرم ( 2/1 پ )
  •  تخم مرغ : 4 عدد
  • وانیل :8/1 ق چ
  • بکینگ پودر :2/1 ق چ
  • پودر قند و پودر پسته :به میزان لازم
  • خامه فرم گرفته :200 گرم

  • ۱۶۶

فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

  • ۰۹:۰۳

فالوده شیرازی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و در فصل تابستان این دسر دلچسب بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.

فالوده به روش های مختلفی تهیه میشود که معروفترین آن فالوده شیرازی است که با چاشنی آبلیمو ، شربت آلبالو و عرق نسترن بسیار دلپذیرتر میشود. فالوده با دو روش اضافه کردن نشاسته و رشته آماده تهیه میشود. 

مواد لازم مقدار لازم

نشاسته 100 گرم
آب ولرم 800 میلی لیتر
آب 150 میلی لیتر
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شکر 140 گرم

طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه خانگی - کتاب کاله

  • ۱۴۲