- چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹
- ۱۲:۰۱
پیراشکی قارچ و گوشت از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذی است که می توان برای پیش غذا و یا وعد اصلی شام و برای جشنها و تولدها و مهمانی ها از آن استفاده کرد و مورد علاقه همه گروههای سنی است .پیراشکی را می توان با گوشت چرخ کرده - سبزیجات - سویا - مرغ و یا سوسیس و کالباس و ...تهیه کرد .
مواد لازم:
۱ بسته خمیر یوفکا
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ پیمانه قارچ خرد شده
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد سیب زمینی
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ فنجان ماست
۱ فنجان شیر کمچرب
۶ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری نمک و زردچوبه سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ شود. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه کرده سپس رب گوجه را اضافه کنید.
در نهایت سیب زمینیها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود.
یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ فنجان ماست و ۱ فنجان شیر و ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.
حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده کرده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک شده و ترک میخورد.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه شیرینی نان لطیفه ای خوشمزه
فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی
طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه
با قلموی آشپزی، مقداری از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. مقداری مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.
کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که میپیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.
وقتی تمام بورکها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورکها بمالید.
در آخر مقداری کنجد روی بورکها بریزید و آنها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
منبع: oghatfraght.home
- ۱۷۳