طرز تهیه شیرینی نان لطیفه ای خوشمزه

  • ۱۱:۳۸

شیرینی نان لطیفه یک شیرینی محبوب و دوست داشتنی است که در اکثر قنادی ها و مغازه هایی که نان های فانتری می پزند پیدا می شود. این شیرینی در دواقعه یک نوع شیرینی تر است و همان طور که از نامش پیداست بسیار ترد و لطیف است.

شیرینی لطیفه دستور پخت راحتی دارد و میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و در پذیرایی عصرانه کنار چایی و یا هرنوع نوشیدنی دیگر خودنمایی کرد.

مواد لازم نان لطیفه

  • آرد :100 گرم ( 3/2 پ )
  • شکر :100 گرم ( 2/1 پ )
  •  تخم مرغ : 4 عدد
  • وانیل :8/1 ق چ
  • بکینگ پودر :2/1 ق چ
  • پودر قند و پودر پسته :به میزان لازم
  • خامه فرم گرفته :200 گرم

طرز تهیه نان لطیفه

ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده ها و زرده ها را از هم جدا کنید و داخل کاسه ای سفیده ها را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا رنگ آن سفید و درخشان شود، سپس زرده ها را یک به یک افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند.

آرد، بکینگ پودر و وانیل را از قبل مخلوط نموده و الک کنید، سپس داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا خمیر درست شود.

فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

مایه کیک را در قیف بریزید و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله بریزید و روی آن ها پودر قند بپاشید.

سپس سینی را در فر گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها به مدت 15 دقیقه بپزد.

در این فاصله خامه را انقدر با هم زن بزنید تا فرم بگیرد.

شیرینی ها را بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

روی هر شیرینی کمی خامه فرزم گرفته شده ریخته و یکی دیگر از شیرینی ها روی آن قرار دهید و در ظرف مورد نظر بچینید و پودر پسته را روی خانمه برای تزیین بپاشید.

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد نان لطیفه

نان لطیفه جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نان لطیفه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد

هنگام پخت نان لطیفه ای به این نکات توجه کنید:

  1. در تهیه شیرینی لطیفه تمام مراحل آماده سازی تا پخت باید با سرعت عمل انجام شود و وقفه ای بین آنها نیفتد.
  2. هنگام پخت شیرینی در فر را باز رو بسته نکنید. 
  3. سفیده ها را با دور تند هم زن هم بزنید. 
  4. هم زدن را در یک جهت انجام دهید.
  5. سر همزن باید کاملا تمیز و خشک باشد تا مواد کاملا پف کنند.

منبع: نان لطیفه ای نمناک 

  • ۱۳۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی