- سه شنبه ۴ آبان ۹۵
- ۱۷:۵۸
مواد لازم
ارد برنج الک شده 50گرم
آرد شیرینی 50 گرم
کره 60 گرم
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 50 گرم
طرز تهیه
در دستپخت ناب همراه ما باشید
کره را با پودر قند خوب بزنید تا سبک و روشن شود .
بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید.
در آخر هر دو آردرا الک کنید و کمی با قاشق با لیسک همزده و با دست خمیر کنید با سر انگشتان جمع کنیداصلا ورز لازم ندارد.
ممکن است خمیر چسبنده باشد بگذارید 10 دقیقه در یخچال تا استراحت کند.
بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید. و در فرگرم با حرارت170 درجه به مدت تقریبی 15 دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود .
- ترشی و دسر
- ۴۱۲