- چهارشنبه ۱۸ فروردين ۰۰
- ۱۱:۵۴
طرز تهیه سوپ شیر بسیار ساده رستورانی
یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار که نه تنها در بین بزرگترها ، بلکه در بین کودکان هم پر طرفدار است سوپ شیر است که جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
مواد لازم برای سوپ شیر:
شیر | 1 لیتر |
هویج | 2 عدد |
جو پرک | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سینه مرغ | 1/2 سینه مرغ |
ذرت پخته شده | 100 گرم |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
قارچ | 100 گرم |
کره | 10 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
زرد چوبه | به مقدار لازم |
سوپ شیر بسیار خوشمزه
طرز تهیه سوپ شیر:
مرحله اول
ابتدا مواد اولیه را خرد می کنیم تا آماده شوند.
مرحله دوم
سینه مرغ را درون ظرف مناسب ریخته و حدود 1 لیتر آب می ریزیم تا پخته شود و برای اینکه بوی زهم آن از بین برود می توانید از ادویه های مناسب و پیاز استفاده کنید.وقتی مرغ پخته شد آن را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس سینه مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و درون ظرفی نگهداری کنید.
مرحله سوم
قارچ را درون تابه ای مناسب تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
حدود 1/5 لیتر آب داخل قابلمه مناسب ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاید و سپس جو پرک که از قبل حدود نیم ساعت خیس شده اند را داخل قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
هویج نگینی شده و مرغ ریش ریش شده را به ترتیب درون قابلمه می ریزیم و هم میزنیم و سپس آب مرغی که از مرحله اول کنار گذاشتیم را اضافه می کنیم.
طرز تهیه سس سوپ شیر :
ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت شعله گرم می کنیم و کره را می ریزیم تا خوب باز شود.سپس آرد را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خامی آن گرفته شود و بعد از اینکه آرد مقداری تفت داده شد زردچوبه ،فلفل و نمک را اضافه می کنیم.
در ادامه شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و غلیظ شود.بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
در آخر قارچ ، ذرت و سبزی را به ترتیب به قابلمه اضافه میکنیم و هم می زنیم.
همچنین بخوانید:
دستور تهیه شربت نارنگی خوشمزه خانگی
لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن
غذا ها و شیرینی های معروف کرمانشاهی
نکات مهم در تهیه سوپ شیر:
- افزودن قارچ ، ذرت و سبزی باید 15 دقیقه قبل از سرو باشد چون سوپ آماده است و فقط می خواهد طعم بگیرد.
- اگر می خواهید سوپ غلیظ تر شود بیشتر روی شعله نگهدارید .
- اگر دوست دارید به سوپتان آبلیمو اضافه کنید برای اینکه شیر بریده نشود حتما آبلیمو را هنگام سرو به ظرف سوپتان اضافه کنید.
- اگر از جعفری خام خوشتان نمی آید میتوانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا هم پخته شود و هم عطر بی نظیرش در سوپ احساس شود.
- اگر بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ رقیق شد، دو قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید.
- برای این سوپ میتوانید هم از جو پرک و هم از جو معمولی استفاده کنید ولی اگر از جو معمولی استفاده کردید حتما 2 ساعت از قبل جو را خیس نمایید.
- مقدار هویج و ذرت را می توانید با توجه به ذائقه تان تغییر دهید.
- اگر نصف 1 عدد فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کنید و یا رنده کنید و به سوپ شیر اضافه کنید عطر و طعم آن بی نظیر خواهد کرد.
- ۱۸۳