- پنجشنبه ۱۳ شهریور ۹۹
- ۰۹:۵۶
مواد لازم برای تهیه آبگوشت
گوشت گوسفندی :250 گرم
سیب زمینی متوسط : 2 عدد
دنبه (چربی گوسفند) :50 الی 100 گرم
لوبیا :1/2 پیمانه لوبیا
نخود : 1/2 پیمانه
سیر خام : 3 حبه
پیاز : 1 عدد
گوجه فرنگی : 3 الی 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
دارچین در صورت تمایل : نصف قاشق مربا خوری
نمک، فلفل و زرچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و دو الی سه بار آبش را عوض کنین تا نفخشان گرفته شود.
گوشت، دنبه، گوجه فرنگی، نخود، لوبیا، سیرها که از وسط به دو نیم کردیم و پیاز را هم که از وسط به دو نیم کردیم را داخل قابلمه ای بریزید و حدود 5 الی 6 برابر حجم مواد آب اضافه کنید. بهتر است تا کل آب آبگوشت را از اول کار بریزید تا طعم آبگوشت بهترشود. ولی اگه در وسط پخت آب بیشتری احتیاج بود حتما از آب جوش استفاده کنید.
در قابلمه راببندید و شعله را هم زیاد کنید تا آب به جوش بیاد. وقتی آب به جوش آمد کفهای روی سطح آب را با یک قاشق بردارید.
به مواد زرچوبه و فلفل اضافه کنید و شعله را کاملا ملایم کرده در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت و حبوبات کم کم پخته شوند.
بعد از حدود 2 الی 3 ساعت که موادخوب پخته شدند سیب زمینی هارا از وسط نصف کرده و به آبگوشت اضافه کنید و
بعد از اضافه کردن سیب زمینی ، رب گوجه فرنگی، نمک و در صورت تمایل دارچین را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد 1 الی 2 ساعت دیگر بپزند.
آبگوشت بعد از تقریبا 4 ساعت پختن حسابی جا افتاده و به روغن می افتد.
در این مرحله بهتر است دنبه را هم بیرون بیاورید و با گوشتکوب بکوبید. و دوباره داخل آبگوشت برگردانید تا خوب داخل آبگوشت پخش شود.
آبگوشت آماده است و برای کوبیدن آن هم میتوانید استخوان و آب آبگوشت را جدا کنید و بقیه مواد را خوب بکوبید.
منبع:cookway
- ۱۱۷