- چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹
- ۱۰:۲۹
خورش چیکن تیکا ماسالا هندی بسیار خوشمزه است که دارای انواع ادویهها با طعمهای متفاوت است که عطر و بوی این خورشت را صد چندان کرده است.چیکن تیکا ماسالا هم با مرغ و هم با گوشت قرمز تهیه میشود.
مواد لازم:
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
ماست کم چرب یک پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
گوجهفرنگی پوره دو عدد
سیر ۲ حبه
خامه نصف فنجان
ادویه گرام ماسالا یک قاشق چایخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
پودر زیره دو قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
فلفل دو قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
داخل ظرف گودی ماست را بریزید و به همراه آبلیمو، زنجبیل رنده شده، ادویه گرام ماسالا و باقی ادویهها مخلوط کنید. سپس مرغ را به این ترکیب ها آغشته کنید و به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس مرغها را از ترکیب خارج کرده و در روغن تفت دهید. در تابه دیگری مقداری روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویهها را به همراه گوجههای پوره شده اضافه کنید و تفت دهید. بعد خامه را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. مرغها را در این سس قرار داده و حدود ۵-۱۰ دقیقه بپزید. سپس خورش را با برنج یا نان سرو کنید.
همچنین بخوانید:
- لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن
- غذا ها و شیرینی های معروف کرمانشاهی
- طرز تهیه کیک پرتقالی حرفه ای
نکته:
ادویه گرام ماسالا مخلوطی از ادویههایی با طبع گرم است که میتوانید از ادویه فروشیها تهیه کنید. در گرام ماسالا از ترکیب پودر زیره، تخم گشنیز، هل، فلفل سیاه، دارچین، میخک و جوز هندی استفاده شده است.
برحسب ذائقه تان میتوانید میزان ادویهها را در خورش کم و زیاد کنید. اما یادتان نرود که هویت غذاهای هندی به میزان زیاد ادویهها و تندیشان است.
منبع: cook4
- ۱۵۲