طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

  • ۱۰:۲۹

خورش چیکن تیکا ماسالا هندی بسیار خوشمزه است که دارای انواع ادویه‌ها با طعم‌های متفاوت است که عطر و بوی این خورشت را صد چندان کرده است.چیکن تیکا ماسالا هم با مرغ و هم با گوشت قرمز تهیه میشود.

مواد لازم:‏

فیله مرغ ‏ ‏۳۰۰‏‎ ‎گرم

ماست کم چرب ‏ ‏ یک پیمانه

پیاز یک عدد متوسط

گوجه‌فرنگی پوره ‏ دو عدد

سیر ‏ ‏۲‏‎ ‎حبه

خامه ‏ ‏ نصف فنجان

ادویه گرام ماسالا یک قاشق چای‌خوری

آبلیمو ‏ یک قاشق غذاخوری

پودر زیره ‏ دو قاشق چای‌خوری

دارچین ‏ یک قاشق چای‌خوری

فلفل دو قاشق چای‌خوری

زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری

نمک ‏ به مقدار لازم

روغن ‏ به میزان لازم

طرز تهیه‎:‎

داخل ظرف گودی ماست را بریزید و به همراه آبلیمو، زنجبیل رنده شده، ادویه گرام ماسالا و باقی ادویه‌ها مخلوط کنید. سپس مرغ را به این ترکیب ها آغشته کنید و به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود. سپس مرغ‌ها را از ترکیب خارج کرده و در روغن تفت دهید. در تابه‌ دیگری مقداری روغن بریزید و سیر، پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه‌ها را به همراه گوجه‌های پوره شده اضافه کنید و تفت دهید. بعد خامه را اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود‎.‎‏ مرغ‌ها را در این سس قرار داده و حدود ۵-۱۰ دقیقه بپزید. سپس خورش را با برنج یا نان سرو کنید.‏

همچنین بخوانید:

نکته:

ادویه‏ گرام ماسالا مخلوطی از ادویه‌هایی با طبع گرم است که می‌توانید از ادویه فروشی‌ها تهیه کنید. در گرام ماسالا از ترکیب پودر زیره، تخم گشنیز، هل، فلفل سیاه، دارچین، میخک و جوز هندی استفاده شده است. ‏

برحسب ذائقه تان می‌توانید میزان ادویه‌ها را در خورش کم و زیاد کنید. اما یادتان نرود که هویت غذاهای هندی به میزان زیاد ادویه‌ها و تندی‌شان است.‏

 

منبع: cook4

  • ۱۵۲
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی