- شنبه ۱۹ مهر ۹۹
- ۱۰:۵۷
دستور تهیه ماهی شکم پر :
ماهی شکم پر بسیار خوشمزه و مقوی است و به راحتی با رعایت چند نکته ساده می تواند این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
مواد لازم برای ماهی شکم پر:
1 عدد ماهی
سبزی شکم پر
کره مقداری
زعفران برای روی ماهی
نمک و فلفل
هویج و کرفس برای دور ماهی
سبزی های لازم برای ماهی شکم پر شامل مخلوط گیشنیز ،شنبلیله ،سیر خرد شده ،پیاز خرد شده ،درب انار و گردو آسیاب شده است.
همچنین بخوانید:
- فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی
- طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه
- طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا
طرز تهیه ماهی شکم پر :
ماهی را پاک کرده و داخل شکم آن را خوب بشویید و پولک های آن را تمیز کنید. حالا مواد داخل شکم ماهی رو داخل اون بریزید و شکم ماهی رو بدوزید. چند برش سطحی مورب روی ماهی ایجاد کرده و روی آن کره و زعفران دم کرده بمالید. ماهی رو داخل سینی فر قرار داده و هویج ها و کرفس را برش زده و دور آن بچینید. در آخر نمک و فلفل بپاشید و ماهی را داخل فر قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه روشن کنید و بگذارید تا ماهی به مدت 30 دقیقه بپزد.بعد از نیم ساعت ، ماهی را از فر بیرون بیاورید و روی ماهی مقداری دیگر زعفران و کره ی آب شده بریزید و مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
برای ماهی شکم پر میتوان از ماهی های شمال مانند ماهی سفید و قزالا و نیز ماهی های جنوب هم استفاده کرد.
این ماهی را میتوان داخل تابه و روی حرارت گاز هم تهیه کرد.
- طرز تهیه
- غذای ایرانی
- ۱۵۷