- پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹
- ۱۰:۱۳
مواد لازم:
خامه: دو و یک دوم پیمانه
اسانس نارگیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شیر عسلی: یک پیمانه
آناناس (خرد شده): یک پیمانه
شکلات سفید (ذوب شده): یک پیمانه
کمپوت آناناس: 8 برش
پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه
گیلاس: برای تزئین
طرز تهیه:
برای تهیه بستنی اول خامه، اسانس نارگیل، شیر عسلی و آناناس خرد شده را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا مخلوط شوند . تا صاف و یکدست شوند. این مخلوط را درون ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و حدود 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
در این مرحله چهار برش آناناس را در ظرف تختی قرار دهید. مخلوط آناناس یخ زده را از فریزر خارج کرده و با کمک اسکوپ بستنی آن را تراشیده و روی برش های آناناس بگذارید.
بقیه برش های آناناس را به صورت ساندویچ روی آنها قرار داده و کمی فشار دهید و به مدت 30 دقیقه فریز کنید. سپس آنها را تا نصفه در شکلات سفید ذوب شده فرو کنید و سپس در پودر نارگیل برشته شده بغلتانید. روی آنها گیلاس قرار دهید و سرو کنید.
منبع: راه آشپزی
- ۹۰