مربای بالنگ

  • ۰۰:۵۸

مربای بالنگ در کنار عطر بی نظیرش دارای خواص بسیار زیادی است و گیاهی از خانواده مرکبات است که در فصل پاییز موجود است . این میوه پاییزی برای درست کردن مربا بسیار مناسب است.

بهترین نوع میوه بالنگ در شهر جهرم پرورش داده می شود .

برای درست کردن این مربای خوش رنگ و زیبا احتیاج به مقداری شکر و بالنگ تازه و چند عدد هل شکسته داریم.

طرز تهیه مربای بالنگ مجلسی
بالنگ ها را پس از شستن و خشک کردن از وسط نصف کنید و بعد قسمت داخلیش را در بیارید. 

با یک چاقوی تیز یک نوار نازک از بالای بالنگ برش بزنید و از یک طرف بپیچید.

سپس با خلال دندان محکم کنید.

داخل قابلمه آب بریزید و بالنگها را داخلش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. وقتی بجوش آمد حرارت را کم کم کنید تا باعث نشود در اثر قل زدن شکل گل ها خراب شود. بعد از کمی جوشیدم آنهارا داخل صافی بریزید تا آبش خارج شود.

دوباره این مراحل را تکرار کنید و این کار را تا 3 بار تکرار کنید تا تلخی بالنگها گرفته شود.

در مرحله آخر بالنگها را داخل آبکش کمی فشار دهید تا آبش خارج شود.

داخل قابلمه ای یک لیتر آب بریزید و بالنگها را داخلش بریزید.

سپس شکر و هل را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشند. اجازه دهید مربا نیم ساعتی با حرارت ملایم بجوشد. در این حین کف روی آن را بردارید.

بعد از نیم ساعت جوهر لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا مربا قوام بیاد.

که تقریبا نیم ساعت دیگر زمان میبرد.

بعد از پخت مربا اجازه دهید تا مربا کاملا خنک شود .

مربای بالنگ را داخل شیشه های تمیز بریزید و درش را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

  • ۹۳
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی