- سه شنبه ۱۹ آذر ۹۸
- ۱۲:۰۲
دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل
“باسلوق” طعمی جالب و خوشمزه را در میان شیرینی ها دارد که به علت طعم پودر نارگیل آن می تواند مورد پسند باشد.
طرز تهیه باسلوق
باسلوق به نوعی شیرینی گفته می شود که به عنوان سوغات ملایر و مراغه از آن یاد می شود که در اصل برای طرز تهیه باسلوق از شیره انگور استفاده می شود اما می توان شکر را جایگزین شیره انگور یا همان دوشاب نمود.
مواد لازم برای تهیه باسلوق
- نشاسته : 100 گرم
- گلاب : نصف لیوان
- پودر نارگیل : 150 گرم
- مغز گردو : 100 گرم
- شکر : 200 گرم
- روغن مایع : یک قاشق چای خوری
- آب سرد : دو لیوان
طرز تهیه باسلوق
داخل یک قابلمه نچسب تفلون ، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود.سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.
بعد از حل شدن نشاسته ، شکر ، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.
بعد از سرد شدن ، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر 3 سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد باسلوق
در دستپخت ناب همراه ما باشید
باسلوق جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
باسلوق را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: تلگراف
- طرز تهیه
- کیک و شیرینی
- ۲۰۲