اسپاگتی تاکو خامه‌ای

  • ۱۲:۲۳

مواد لازم

۲ قاشق غذا خوری روغن
۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ
۳ حبه سیر رنده شده
۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۲۰۰ گرم گوجه نگینی
۴۰۰ میل خامه
۲۰۰ گرم پنیر چدار
۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)
پیازچه

  • ۱۱۰

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه

  • ۱۲:۰۰

رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

در دستپخت ناب همراه ما باشید

Image result for ‫رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه‬‎

شیرینی برنجی

  • ۱۵:۲۱

 

شما این مواد را برای تعداد کمتر شیرینی می توانید نصف یا تقسیم بر ۳ کنید
روغن جامد 1/400گرم
اردبرنج 2کیلو
اردسفید 1کیلو
تخم مرغ 7عدد
زده تخم مرغ 4عدد
شکر یاخاکه قند 600گرم
گلاب یااب 1کیلو
روغن مایع 200گرم
بار یاشربت صدگرم
وانیل یاهل مقداری

پلو در بقچه بادمجان با گوشت

  • ۰۹:۳۳

1کیلو بادمجان را به صورت نواری برش بزنید و در آب و نمک 1 ساعت بماند سپس دوطرف آنها راسرخ کنید.


برای مواد داخلی بادمجانها پلو را بپزید .دو یا سه برش بادمجان سرخ شده را به صورت به علاوه روی هم بگذارید و پلو را  اماده و پخته شده را روی بادمجانهاریخته و بادمجانها را به صورت بقچه ببندید و کمی آب روی آنها بریزید و در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

  • ۱۳:۱۶

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت گوسفندی 400 گرم
اسفناج 700 گرم
آلو خورشتی 300 گرم
پیاز 1-2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبلیمو در صورت نیاز


Image result for ‫آلو اسفناج‬‎

طرز تهیه چند نوع غذای بی نظیر ایرانی

  • ۱۰:۳۱

اگر برای مهمانی هایتان به دنبال غذاهای متفاوت و به اصطلاح دهن پر کن هستید که در آن ها هم پلوی مخلوط باشد هم خورش و هم آش و کباب با ما این منو را دنبال کنید .تا مهمانانتان انگشت به دهان بمانند. 

 

آجیل پلو

 

آجیل پلو یک پلوی مخلوط و خوش رنگ و لعاب عیانیست که در برخی شهر های آذربایجان و در مهمانی های رسمی شان پخت میشود .

 

غذای ایرانی

طرز تهیه “آش ترخینه”

  • ۰۸:۴۲

مواد لازم برای آش ترخینه کرمانشاهی :

  •  مرغ :200 گرم
  • ترخینه خشک کرمانشاهی :400 گرم
  • لپه :یک لیوان
  • پیازخلالی شده :یک عدد متوسط
  • سیب زمینی :یک عدد متوسط رنده شده
  • هویچ :دو عدد متوسط رنده شده
  • گوجه فرنگی :  5-6 عدد
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم
  • سبزی آش :نیم کیلو 

آش ترخینه

 تهیه آش ترخینه