- شنبه ۲۸ دی ۹۸
- ۱۴:۲۸
مواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونی
ماکارونی هر مدل :1 بسته
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز سرخ کرده:1 فنجان
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : نصف استکان
زعفران :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن :به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونی
ماکارونی هر مدل :1 بسته
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز سرخ کرده:1 فنجان
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
آبلیمو : نصف استکان
زعفران :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن :به میزان لازم
- میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
- برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
- پیاز : 1 عدد
- هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
- خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
- زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
- جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
- پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
- شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
- آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
- نمک : به میزان لازم
مواد لازم برای سوپ جو قرمز
جو پوست کنده 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
روغن 1-2 قاشق غذاخوری
هویج 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
سینه مرغ کوچک 1 عدد
جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو به دلخواه
زرشک دلخواه
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
- گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
- برنج :یک کیلو
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی:سه کیلو
- پیاز سرخ کرده :3 تا 4 قاشق سوپخوری
- روغن :100 تا 150گرم
- نمک و فلفل :به مقدار کافی
استانبولی پلو
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.
چه موادی لازمی داریم برای کشک بادمجان
بادمجان قلمی : یک کیلو
کشک :200 تا 250 گرم
پیاز سرخ کرده :2 تا سه قاشق غذاخوری
سیر داغ :دو قاشق غذاخوری
نعنای خشک :یک قاشق غذاخوری
روغن مایع :150 میلی لیتر
مغز گردو آسیاب شده :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
آب مرغ :یک پیمانه
زردچوبه :1 قاشق غذاخوری
- پودر قند :1 پیمانه
- روغن جامد :1 و 4/1 پیمانه
- آرد نخود :3/2 پیمانه
- آرد سفید :3/1 پیمانه
- پودر کاکائو :1 قاشق چایخوری
- دارچین :1 قاشق چایخوری
- شکلات قهوه ای یا سفید :50 گرم
استیک یکی از غذاهای محبوب در سراسر دنیاست که با گوشت راسته یا فیله گوسفند، گاو، گوساله و خوک درست میشود و طعمی شبیه به کباب برگ یا کباب چنجه دارد. درجه حرارت پخت استیک، بسته به اینکه از چه نوع گوشتی برای تهیه آن استفاده میشود متفاوت است و درجههای پخت استیک بسته به مدت زمانی که حرارت می بیند به چهار گروه تقسیم می شود: