طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه

  • ۱۱:۵۴

طرز تهیه سوپ شیر بسیار ساده رستورانی

یکی از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار که نه تنها در بین بزرگترها ، بلکه در بین کودکان هم پر طرفدار است سوپ شیر است که جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.

سوپ شیر

سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر:

شیر 1 لیتر
هویج 2 عدد
جو پرک 200 گرم
پیاز 1 عدد
سینه مرغ 1/2 سینه مرغ
ذرت پخته شده 100 گرم
آرد  3 قاشق غذاخوری
قارچ 100 گرم
کره 10 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم

تزیین سوپ شیر

سوپ شیر بسیار خوشمزه

طرز تهیه سوپ شیر:

مرحله اول

ابتدا مواد اولیه را خرد می کنیم تا آماده شوند.

مرحله دوم

سینه مرغ را درون ظرف مناسب ریخته و حدود 1 لیتر آب می ریزیم تا پخته شود و برای اینکه بوی زهم آن از بین برود می توانید از ادویه های مناسب و پیاز استفاده کنید.وقتی مرغ پخته شد آن را کنار بگذارید تا سرد شود، سپس سینه مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و درون ظرفی نگهداری کنید.

مرحله سوم 

قارچ را درون تابه ای مناسب تفت می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم 

حدود 1/5 لیتر آب داخل قابلمه مناسب  ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاید و سپس جو پرک که از قبل حدود نیم ساعت خیس شده اند را داخل قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم 

هویج نگینی شده و مرغ ریش ریش شده را به ترتیب درون قابلمه می ریزیم و هم میزنیم و سپس آب مرغی که از مرحله اول کنار گذاشتیم را اضافه می کنیم.

طرز تهیه سس سوپ شیر :

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت شعله گرم می کنیم و کره را می ریزیم تا خوب باز شود.سپس آرد را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خامی آن گرفته شود و بعد از اینکه آرد مقداری تفت داده شد زردچوبه ،فلفل و نمک را اضافه می کنیم.

در ادامه شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و غلیظ شود.بعد از اینکه سس غلیظ شد آن را به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

در آخر قارچ ، ذرت و سبزی را به ترتیب به قابلمه اضافه میکنیم و هم می زنیم.

همچنین بخوانید:

دستور تهیه شربت نارنگی خوشمزه خانگی

لذت بخش ترین “تیرامیسو” به همراه طرز تهیه خوشمزه آن

غذا ها و شیرینی های معروف کرمانشاهی

نکات مهم در تهیه سوپ شیر:

  1.  افزودن قارچ ، ذرت و سبزی باید 15 دقیقه قبل از سرو باشد چون سوپ آماده است و فقط می خواهد طعم بگیرد.
  2. اگر می خواهید سوپ غلیظ تر شود بیشتر روی شعله نگهدارید .
  3. اگر دوست دارید به سوپتان آبلیمو اضافه کنید برای اینکه شیر بریده نشود حتما آبلیمو را هنگام سرو به ظرف سوپتان اضافه کنید.
  4. اگر از جعفری خام خوشتان نمی آید میتوانید مقداری جعفری خرد شده را همراه با شیر به سوپ اضافه کنید تا هم پخته شود و هم عطر بی نظیرش در سوپ احساس شود.
  5. اگر بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ رقیق شد، دو قاشق غذا خوری آرد برنج به آن اضافه کنید.
  6. برای این سوپ میتوانید هم از جو پرک و هم از جو معمولی استفاده کنید ولی اگر از جو معمولی استفاده کردید حتما 2 ساعت از قبل جو را خیس نمایید.
  7. مقدار هویج و ذرت را می توانید با توجه به ذائقه تان تغییر دهید.
  8. اگر نصف 1 عدد فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کنید و یا رنده کنید و به سوپ شیر اضافه کنید عطر و طعم آن بی نظیر خواهد کرد.
  • ۱۳۸
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی