طرز تهیه ماهی شکم پر

  • ۱۰:۵۷

دستور تهیه ماهی شکم پر :

ماهی شکم پر بسیار خوشمزه و مقوی است و به راحتی با رعایت چند نکته ساده می تواند این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای ماهی شکم پر:

1 عدد ماهی 

سبزی شکم پر 

کره مقداری

زعفران برای روی ماهی

نمک و فلفل

هویج و کرفس برای دور ماهی

سبزی های لازم برای ماهی شکم پر شامل مخلوط گیشنیز ،شنبلیله ،سیر خرد شده ،پیاز خرد شده ،درب انار و گردو آسیاب شده است.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم پر :

ماهی را پاک کرده و داخل شکم آن را خوب بشویید و پولک های آن را تمیز کنید. حالا مواد داخل شکم ماهی رو داخل اون بریزید و شکم ماهی رو بدوزید. چند برش سطحی مورب روی ماهی ایجاد کرده و روی آن کره و زعفران دم کرده بمالید. ماهی رو داخل سینی فر قرار داده و هویج ها و کرفس را  برش زده و دور آن بچینید. در آخر نمک و فلفل بپاشید و ماهی را داخل فر قرار دهید. فر را روی دمای 180 درجه روشن کنید و بگذارید تا ماهی به مدت 30 دقیقه بپزد.بعد از نیم ساعت ، ماهی را از فر بیرون بیاورید  و روی ماهی مقداری دیگر زعفران و کره ی آب شده بریزید و مجددا به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.

برای ماهی شکم پر میتوان از ماهی های شمال مانند ماهی سفید و قزالا و نیز ماهی های جنوب هم استفاده کرد.

 این ماهی را میتوان داخل تابه و روی حرارت گاز هم تهیه کرد. 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی