دستور تهیه برانی اسفناج خانگی

  • ۱۵:۵۲

طرز تهیه برانی اسفناج

بورانی اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و در عین حال بسیار مقوی است چراکه اسفناج سرشار از آهن و ماست غنی از کلسیم است که با در کنار هم قرار گرفتن این دو ماده مغذی ، میتوان به جرات گفت که تمام نیاز های یک وعده غذایی کامل میشود. برانی اسفناج به شکل های مختلفی تهیه می کنند و بعضر ها داخلش سیر و گردو میریزین که مزه فوق العاده ای پیدا میکند و بسیار مقوی می شود. برای تهیه انواع فرنی به سایت نمناک مراجعه کنید.

مواد لازم برانی اسفناج

1 لیوان اسفناج پخته

1 و نیم لیوان ماست

دوقاشق پیازداغ

دستور  تهیه برانی اسفناج

اسفناج را پاک کنید و بعد چند دست بشویید تا گل و لای آن گرفته شود. سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود. در این فاصله پیاز ها خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود.بعد اسفناج را به پیاز  داغ آماده شده اضافه کنید و تفت دهید اسفناج خیلی سریع پخته میشود و فقط کافیست 5 دقیقه حرارت ببیند.

بعد از اینکه اسفناج خوب تفت خورد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ خنک شده با ماست مخلوط کرده و میل کنید.

 برای بورانی اسفناج بهتر است از ماست چکیده استفاده کنید. 

اگر میخواهید اسفناج هاکاملا ریز باشند و در ماست حل شوند، میتوانید قبل از تفت دادنش ،خوب خوردش کنید و بعد بپزید

بهتر است برانی اسفناج یکی دو ساعت در یخچال بماند تا کاملا مزه دار شود. 

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی