- يكشنبه ۲۳ شهریور ۹۹
- ۱۰:۱۱
مربای انجیر هم مانند دیگر مربا ها بسیار خوشمزه و لذیذ است. مربای انجیر با انجیر های مختلفی تهیه میشود که بهترین آنها انجیرهای زرد کوچک است که رنگ شفاف و فوق العاده ای دارد.
مربای انجیر را در کنار نان تازه و کره و خامه در دعده صبحانه و یا عصرانه به عنوان یک میان وعده اصلی میل کنید. دستور تهیه آن هم چندان سخت نیست و با کمی رعایت نکات میتوانید آن را در خانه تهیه کنید و در فصل هایی که انجیر یافت نمیشود میل کنید.
مواد لازم برای مربا انجیر
آب :2 لیوان
شکر :750 گرم
انجیر :1 کیلوگرم
گلاب :1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای انجیر
برای درست کردن مربای انجیر بهتر است از انجیرهای یک دست استفاده کنید تا مربا زیبا تر شود. برای شروع ابتدا دنباله انجیرها را بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند.
داخل قابلمه ای 2 لیوان آب بریزید به همراه شکر بریزید و روی حرارت قرار دهد تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید.
بعد انجیرها را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعتی بپزند و نرم شوند.
در 5 دقیقه آخر گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بعد مربا را از روی حرارت بر دارید. صبر کنید تا مربا با دمای محیط کاملا خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه های مورد نظر بریزید
و در یخچال نگهداری کنید.
نکته های کلیدی تهیه مربای انجیر:
بهترین انجیر برای تهیه مربا ، انجیر سبز و یا زرد است که نه زیاد بزرگ باشد و نه خیلی نرم و یا سفت باشد.
در زمان پخت مربا باید پیوسته حرارت را ملایم نگه دارید کنید.
اگر دانه های انجیر وارد شیره شدند و دوست نداشتید میتوانید در پایان پخت شیره را صاف کنید.
- ۱۰۲