طرز تهیه مربای انجیر

  • ۱۰:۱۱

مربای انجیر هم مانند دیگر مربا ها بسیار خوشمزه و لذیذ است. مربای انجیر با انجیر های مختلفی تهیه میشود که بهترین آنها انجیرهای زرد کوچک است که رنگ شفاف و فوق العاده ای دارد.

مربای انجیر را در کنار نان تازه و کره و خامه در دعده صبحانه و یا عصرانه به عنوان یک میان وعده اصلی میل کنید. دستور تهیه آن هم چندان سخت نیست و با کمی رعایت نکات میتوانید آن را در خانه تهیه کنید و در فصل هایی که انجیر یافت نمیشود میل کنید.

مواد لازم برای مربا انجیر

آب :2 لیوان

شکر :750 گرم

انجیر :1 کیلوگرم

گلاب :1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

f:id:ashpaziha:20200719183301j:plain

طرز تهیه مربای انجیر

برای درست کردن مربای انجیر بهتر است از انجیرهای یک دست استفاده کنید تا مربا زیبا تر شود. برای شروع ابتدا دنباله انجیرها را بگیرید و آن ها را تمیز بشویید. سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند.

داخل قابلمه ای 2 لیوان آب بریزید به همراه شکر بریزید و روی حرارت قرار دهد تا شکر حل شود و آب به جوش بیاید.

بعد انجیرها را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعتی بپزند و نرم شوند.

در 5 دقیقه آخر گلاب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید و بعد مربا را از روی حرارت بر دارید. صبر کنید تا مربا با دمای محیط کاملا خنک شود. سپس آنها را داخل شیشه های مورد نظر بریزید

و در یخچال نگهداری کنید.

نکته های کلیدی تهیه مربای انجیر:

بهترین انجیر برای تهیه مربا ، انجیر سبز و یا زرد است که نه زیاد بزرگ باشد و نه خیلی نرم و یا سفت باشد.

در زمان پخت مربا باید پیوسته حرارت را ملایم نگه دارید کنید.

اگر دانه های انجیر وارد شیره شدند و دوست نداشتید میتوانید در پایان پخت شیره را صاف کنید.

 

  • ۹۱
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی