- جمعه ۲ اسفند ۹۸
- ۱۷:۲۲
مواد لازم : برای 6 نفر
مرغ
1 عدد
یا گوشت 0/5 کیلو
روغن 200 گرم
ادویه به مقدار کافی
فلفل
به مقدار کافی
زرده تخم مرغ
8 عدد
زعفران
1 قاشق چایخوری
ماست 2 لیوان
نمک به مقدار کافی
طرز تهیه :
ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید تا آبش برود . مرغ یا گوشت را بپزید و سرخ کنید . آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد و خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید . یک ربع که جوشید ، زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود . شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم 15 دقیقه بپزید .
رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه
شیرینی برنجی
پلو در بقچه بادمجان با گوشت
طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت
منبع: sarayematlab
- ۱۳۷