خورش ماست ، خورش اصفهانی ها

  • ۱۷:۲۲

مواد لازم : برای 6 نفر

مرغ

1 عدد

یا گوشت 0/5 کیلو

روغن 200 گرم

ادویه به مقدار کافی

فلفل

به مقدار کافی

زرده تخم مرغ

8 عدد

زعفران

1 قاشق چایخوری

ماست 2 لیوان

نمک به مقدار کافی

طرز تهیه :

ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید تا آبش برود . مرغ یا گوشت را بپزید و سرخ کنید . آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد و خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید . یک ربع که جوشید ، زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود . شعله را کم کنید و بگذارید با حرارت ملایم 15 دقیقه بپزید .

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه
شیرینی برنجی
پلو در بقچه بادمجان با گوشت
طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

منبع: sarayematlab

  • ۱۳۷
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی